dilluns, 18 de maig del 2009

PEBROTS DEL PIQUILLO FARCITS DE GAMBES I ALBERGÍNIES

INGREDIENTS per 6 pers
  • 18 pebrots
  • 2 albergínies
  • 100gr.gambres crues pelades
  • 200cc. nata líquida
  • 2 ous
  • 1ceba
  • 2 dents d'all

Per la salsa

  • 200cc. nata
  • 2 dents d'all
  • 4 pebrots piquillo

PREPARACIÓ:

1. Trinxar la ceba i potxar-la, afagir l'all picat, albergínia pelada i picada, sal i pebre i deixar potxar tot tapat a foc lent.

2. Posar-la tot per el turmix, barrejar-hi la nata i els ous batuts. Saltejar les gambetes i barrejar-les.

3. colocar la barreja en un motlle de cake i coure al bany maria , 30 min. a 180ºC. Deixar refredar.

4. Farcits els pebrots amb cullerades de mus i disposem en una safata de forn engreixada.

5. Per la salsa i sofregim la ceba, els alls i quan està cuita, afagim els pebrots i la nata 5 min..Passar pel turmix i napar els pebrots farcits.

6. Gratinar 10 min. i decorar amb avellanes picades i julivert picat.

Noèlia

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada