- 18 pebrots
- 2 albergínies
- 100gr.gambres crues pelades
- 200cc. nata líquida
- 2 ous
- 1ceba
- 2 dents d'all
Per la salsa
- 200cc. nata
- 2 dents d'all
- 4 pebrots piquillo
PREPARACIÓ:
1. Trinxar la ceba i potxar-la, afagir l'all picat, albergínia pelada i picada, sal i pebre i deixar potxar tot tapat a foc lent.
2. Posar-la tot per el turmix, barrejar-hi la nata i els ous batuts. Saltejar les gambetes i barrejar-les.
3. colocar la barreja en un motlle de cake i coure al bany maria , 30 min. a 180ºC. Deixar refredar.
4. Farcits els pebrots amb cullerades de mus i disposem en una safata de forn engreixada.
5. Per la salsa i sofregim la ceba, els alls i quan està cuita, afagim els pebrots i la nata 5 min..Passar pel turmix i napar els pebrots farcits.
6. Gratinar 10 min. i decorar amb avellanes picades i julivert picat.
Noèlia
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada