dimarts, 19 de maig del 2009

LLUÇ AMB CLOÏSES A LA MARINERA

INGREDIENTS: (Per 6 persones)
  • 1.200 gr de Lluç fresc
  • 300 gr de cloïses
  • 200 gr de farina
  • 1 got de vi blanc sec
  • 6 dents d'all
  • 1 manat julivert
  • 1 got de fumet
  • 3 ous durs
  • 12 esparrecs verds
ELABORACIÓ:
  • Tallar el lluç a rodanxes.
  • Possar les cloïses amb aigua i sal, perquè es netejin de sorra.
  • Trinxar l'all, el julivert ben fi, i ficar-ho a la cassola amb oli i deixar daurar.
  • Afegir el vi blanc i deixar reduïr.
  • Salpebrar el peix, i enfarinar-lo. Colocar les rodanxes a la cassola, cubrir amb el fumet, i afegir les cloïsses.
  • Tapar i coure 10'.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada