skip to main |
skip to sidebar
LLUÇ AMB CLOÏSES A LA MARINERA
INGREDIENTS: (Per 6 persones)- 1.200 gr de Lluç fresc
- 300 gr de cloïses
- 200 gr de farina
- 1 got de vi blanc sec
- 6 dents d'all
- 1 manat julivert
- 1 got de fumet
- 3 ous durs
- 12 esparrecs verds
ELABORACIÓ:- Tallar el lluç a rodanxes.
- Possar les cloïses amb aigua i sal, perquè es netejin de sorra.
- Trinxar l'all, el julivert ben fi, i ficar-ho a la cassola amb oli i deixar daurar.
- Afegir el vi blanc i deixar reduïr.
- Salpebrar el peix, i enfarinar-lo. Colocar les rodanxes a la cassola, cubrir amb el fumet, i afegir les cloïsses.
- Tapar i coure 10'.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada