Ingredients x 6 persones 0'57€ Ració
1 Kg de patates
2 cullerades de mantega
sal
300 grs de tonyina
200 grs ceba
1 ½ pot de tomàquet triturat
50 grs formatge rallat
PREPARAÇIÒ
1º- Bullir les patates, amb aigua,sal, fulla de llorer
2º- Trinxar la ceba brunoisse i passar-la a la paella deixar-les potxar i posar-li el tomàquet amb la sal, pebre i cullaradeta de sucre
3º- Afegir-hi la tonyina, remenar i deixar refredar
4º- Amb la patata calenta aixafar-la o posar-la per el passapurés barrejant-hi la mantega
5º- A la safata de forn engreixada amb mantega fem una capa de puré de patata, una de sofregit amb tonyina i una altra de patata
6º- Acabar-ho amb formatge rallat i gratinat al forn.
dijous, 21 de maig del 2009
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada