dimarts, 26 de maig del 2009

PAPILLOT DE SALMO

ingredients x 6 persones

1200gr (6 rodanxes de salmo)
1 llimona
1 cullerada d'anet
1/2 got de vi blanc
sal
pebre negre
patates paris
1 pot pastanagues (300gr)
farigola
6 papes de forn
pape (albal )

preparaçiò

1º- En cada fulla de paper de forn hi coloquem una rodanxa de salmo salpebrada, 3 patates, 3 pastanagues, tot regat amb vi blanc, anet i farigola,1 rodanxa de llimona i un raig d'oli d'oliva
2º- Tanquem el paquet deixan una camera d'aire i embolicat sobre si mateix amb paper d'alumini . La camara d'aire es perque al coures al forn el vapor quedi tancat dins.
3º- Calentar el forn a 200º C 10'. Introduir al forn sobre la reixa i coure 15' aproximadament
4º- Quant ho retirem del forn deixar tapat 15' mes desembolicar i servir.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada