dimecres, 27 de maig del 2009

MIGAS AMB CANSALADA

x4 persones

1 cullerot d'oli oliva
sal
1 barra de pa dur
100gr. panceta
100gr. xorisso vermell
4 dents d'alls
20 olives
1 gatim de raïm
2 talls de melo
100gr. pernil serra

PREPARACIO

1- Tallar el pa a quadrets.
2- Remullar el pa amb aigua no mes esquitxat i es tapa amb un drap de cuina humit i deixar-ho tota la nit.
3-Al moment de preparar les (migas) pelar els alls dorar-los sensers a la paella ben gran amb oli d'oliva i abans de que es dorin masa ho retirem.
4-Tallar el pernil a dauets, la panceta a tires i el xorisso a dauets. Dourem tot l'embutit amb el mateix oli dels alls i s'hi afageixen els quadrets de pa i es remena tot constament uns 15 minuts.
5- Afagim els alls i seguim remenant fins que sigui tot una barreja integrada tota dourada.
6- Servir el raïm net i el melo a trossos i es menja la fruita barrejada amb les (migas).

JACQUELINE

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada