dijous, 28 de maig del 2009

Amanida d'escalivada amb anxoves i olivada

Amanida d'escalivada amb anxoves i olivada

Ingredients x 6 persones

6 patates
3 pebrots vermells
3 alberginies
3 cebes
18 filets d'anxoves
50 gr olives negres
1 potet d'olivada
1/2 got oli d'oliva
3 ous durs

Preparaçió

1º- Bullir les patates amb pell i sal grossa, deixar refredar
2º- Escalivar els pebrots, l'alberginia i la ceba, pelar-la i reservar-lo tallada a tires
3º- Pelar, tallar les patates a rodanxes i colocar-les a la base del plat, amanir-les amb sal i oli i cobrir-les amb l'escalivada
4º- Disposar les anxoves per sobre amb les olives i l'ou dur
5º- Barrejar l'oli amb l'olivada i amanir-ho.

maria carme

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada