Ingredients x6persones
6 tubs de calamars congelats
PER EL FARCIT
2oogr de trinxat de porc
1 ou dur
2 cebes
50gr de pinyons
1 taseta de salsa de tomàquet
SALSA
2 cebes rallades
1 gotet de vi blanc
300gr de fesols
PICADA
2 cullerades soperes de: 1 llesca de pa fregit
1 grapat d'ametlles
2 dents d'alls
julivert
PREPARACIÓ
1-Sofregir la ceba tallada a burnoisse afegir-ni la carn. Deixar coure tot junt i afegir la salsa de tomàquet, l'ou dur picat i els pinyons.
2-Farcir els calamars i tancar-los amb un escura dent. Enfarinar-los i fregir-los i reservar.
3-Fregir la ceba rallada fins que sigui ben daurada, afegir-ni el vi blanc, els calamars els pèsols i la picada. Coure tot junt uns 30minuts poc a poc. Si queda massa sec podem afegir una mica de fumet.
Jacqueline
dilluns, 25 de maig del 2009
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada