- 110gr. mantega
- 150gr. sucre
- 2 cullerades d'essencia de vainilla
- 375gr. farina
- 1/2 sobre Royal "llevat"
- 3 ous batuts
- 2 cull. conyac
- 200gr. ametlles triturades torrades
- 200gr. xocolata trocets
PREPARACIÓ:
1. En un recipient barrejar la mantega amb el sucre, la ralladura de taronja i la vainilla, batre
fins que quedi cremós.
2. Barrejar la resta dels ingredients, menys els ous i el conyac en un altre bol i després agregar-ho a la barreja anterior.
3. Incorporar els ous i treballar la pasta i incorporar el conyac.
4. Afagir i els trossos d'ametlla i la xocolata, barrejar bé.
5.Formar tires d'uns 10 cm. ample. Introduir al forn uns 25 min. a 180ºC.
6. Quan estiguin ti tibies les tallem a llesques.
7. Tornar a posar al forn fins que quedi torrat.
Noèlia
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada