dilluns, 25 de maig del 2009

BISCUIT D'AMETLLES I XOCOLATA

INGREDIENTS:

  • 110gr. mantega
  • 150gr. sucre
  • 2 cullerades d'essencia de vainilla
  • 375gr. farina
  • 1/2 sobre Royal "llevat"
  • 3 ous batuts
  • 2 cull. conyac
  • 200gr. ametlles triturades torrades
  • 200gr. xocolata trocets

PREPARACIÓ:

1. En un recipient barrejar la mantega amb el sucre, la ralladura de taronja i la vainilla, batre

fins que quedi cremós.

2. Barrejar la resta dels ingredients, menys els ous i el conyac en un altre bol i després agregar-ho a la barreja anterior.

3. Incorporar els ous i treballar la pasta i incorporar el conyac.

4. Afagir i els trossos d'ametlla i la xocolata, barrejar bé.

5.Formar tires d'uns 10 cm. ample. Introduir al forn uns 25 min. a 180ºC.

6. Quan estiguin ti tibies les tallem a llesques.

7. Tornar a posar al forn fins que quedi torrat.

Noèlia

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada