dilluns, 25 de maig del 2009

CONILL A LA CAÇADORA

INGREDIENTS (Per 6 persones)

  • 1 Conill de 1k 1/2
  • 200grs. de ceba.
  • 200grs. de bolets.
  • 1/2 got d'oli.
  • Sal
  • Picada:
  • Julivert
  • 2 dents d'all
  • 1 Fetge
  • 50grs. de ametlles torrades
  • 1 Llesqueta de pa fregit
  • 1 Copa de vi ranci

PREPARACIÓ:

  1. Trocejar el conill a octaus.
  2. Salpebrar i rostir a la cassola amb oli.
  3. Afagir-hi la ceba tallada burnoise i tapar, coure 15 minuts.
  4. Regar amb el vi ranci i afagim els bolets.
  5. Freigir el fetge, els alls i el pa. picar-lo al morter amb les ametlles.
  6. Afegir la picada al conill més un gotet de brou o aigua i deixar coure 10m. o 15m. més.

Núria

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada