dilluns, 18 de maig del 2009

BACALLÀ A LA VIZCAÍNA

INGREDIENTS :6 per


  • 900 grs Bacallà lloms salat
  • 1 Pebrot vermell
  • 2 Pebrots verds
  • 1 Ceba
  • 3 Dents d'all
  • 200 grs Farina
  • oli d'oliva
  • 1 Bitxo
  • 100 cc Vinagre o vi
  • julivert



PREPARACIÓ:

  1. Enfarinar el bacallà (previament dessalat i posat en remull durant 5 dies abans) i secat amb paper i fregir-lo.
  2. Tallar els pebrots i la ceba juliana i posar a la paella amb oli i una mica de sal, tapat i deixar poxar, reservar.
  3. Tallar els alls a làmines i dourar lleugerament, afegir el bitxo a rodanxes, el vinagre o vi, deixar redüir 2'.
  4. En una safata de forn posar-hi el bacallà fregit, els pebrots, la ceba, l'all i el bitxo per sobre
  5. enfornar 15' a 180º

MCC

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada