- 900 grs Bacallà lloms salat
- 1 Pebrot vermell
- 2 Pebrots verds
- 1 Ceba
- 3 Dents d'all
- 200 grs Farina
- oli d'oliva
- 1 Bitxo
- 100 cc Vinagre o vi
- julivert
PREPARACIÓ:
- Enfarinar el bacallà (previament dessalat i posat en remull durant 5 dies abans) i secat amb paper i fregir-lo.
- Tallar els pebrots i la ceba juliana i posar a la paella amb oli i una mica de sal, tapat i deixar poxar, reservar.
- Tallar els alls a làmines i dourar lleugerament, afegir el bitxo a rodanxes, el vinagre o vi, deixar redüir 2'.
- En una safata de forn posar-hi el bacallà fregit, els pebrots, la ceba, l'all i el bitxo per sobre
- enfornar 15' a 180º
MCC
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada