dijous, 14 de maig del 2009

MANDONGUILLES AMB SIPIA

PREPARACIÓ: (per 6 persones)
  • 500 gr de trinxat de porc i vedella
  • 2 ous
  • 4 cullerades de pa rallat
  • 1 dent d'all
  • 1 cullerada de juliverd trinxat
  • 400 gr de sipia
  • 2 cebes
  • 1 cap d'all
  • 1 got vi blanc
  • 200 gr de pèssols
  • 100 gr de picada
  • 1 cullerada de pebre dolç
  • sal, oli i farina

ELABORACIÓ:

  • Preparar les mandonguilles barrejant la carn amb l'ou, sal, pebre, all picat, juliverd i pa rallat. Deixar reposar 15' formar les boletes, enfarinar-les i fregir-les. Reservar.
  • A part, posar la ceba "brunoisse" a la cassola amb el cap d'all i la sipia, neta i tallada a daus. Deixar coure 20'.
  • Afegir la cullerada de pebre vermell, donar uns tombs i afegir el vi blanc.

Héctor B.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada