- 500 gr de trinxat de porc i vedella
- 2 ous
- 4 cullerades de pa rallat
- 1 dent d'all
- 1 cullerada de juliverd trinxat
- 400 gr de sipia
- 2 cebes
- 1 cap d'all
- 1 got vi blanc
- 200 gr de pèssols
- 100 gr de picada
- 1 cullerada de pebre dolç
- sal, oli i farina
ELABORACIÓ:
- Preparar les mandonguilles barrejant la carn amb l'ou, sal, pebre, all picat, juliverd i pa rallat. Deixar reposar 15' formar les boletes, enfarinar-les i fregir-les. Reservar.
- A part, posar la ceba "brunoisse" a la cassola amb el cap d'all i la sipia, neta i tallada a daus. Deixar coure 20'.
- Afegir la cullerada de pebre vermell, donar uns tombs i afegir el vi blanc.
Héctor B.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada