dilluns, 25 de maig del 2009

XURRASCO AMB XIMIXURRI

  • INGREDIENTS:(per 6 persones) :

salsa 1 tassa 1/2

  • 1/2 tassa d'oli d'oliva
  • 1/2 tassa de vinagre de vi
  • 1/2 tassa de ceba tendra picada molt fina
  • 1 cullaradeta d'all picat molt fi
  • 1 cullaradeta d'orenga (millor fresc)
  • 1/4 cullaradeta de sal
  • 1 cullaradeta de pebre negre molt fresca (recient molta)

carn

  • 1 kg xurrasco
  • sal i pebre
  • 1 kg patates

PREPARACIÓ:

  1. Sal pebrar el xurrasco, colocar-ho a la safata de forn,engrexar-ho amb oli i sagí.
  2. Posar-ho al forn a 200º uns 20'. Regar-lo amb el vi i deixar coure 15' més.

SALSA:

  1. Posar tots els ingredients secs en un bol ben barrejats i afegir l'oli i el vinagre. Millor preparar-la 2 dies abans per que agafi tot un gust agermanat típic del ximixurri.

MCC

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada