- INGREDIENTS:(per 6 persones) :
salsa 1 tassa 1/2
- 1/2 tassa d'oli d'oliva
- 1/2 tassa de vinagre de vi
- 1/2 tassa de ceba tendra picada molt fina
- 1 cullaradeta d'all picat molt fi
- 1 cullaradeta d'orenga (millor fresc)
- 1/4 cullaradeta de sal
- 1 cullaradeta de pebre negre molt fresca (recient molta)
carn
- 1 kg xurrasco
- sal i pebre
- 1 kg patates
PREPARACIÓ:
- Sal pebrar el xurrasco, colocar-ho a la safata de forn,engrexar-ho amb oli i sagí.
- Posar-ho al forn a 200º uns 20'. Regar-lo amb el vi i deixar coure 15' més.
SALSA:
- Posar tots els ingredients secs en un bol ben barrejats i afegir l'oli i el vinagre. Millor preparar-la 2 dies abans per que agafi tot un gust agermanat típic del ximixurri.
MCC
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada