dilluns, 25 de maig del 2009

VERAT AMB ESCAVEITX


Ingredients per 6 persones:
  • 6 verats
  • 3 Cabeces d'alls
  • 10 Fulles de llorer
  • 2 Cullerades de pebre dolç
  • 1 Cullerada de pebre negre amb gra
  • 1 Got de vinagre
  • 3 Gots d'oli
  • Sal

Preparació:

  1. Netejar el verat i tallar-lo a rodanxes gruixudes.
  2. Enfarinar i salpebrar.
  3. Freigir-lo al oli i reservar.
  4. Afaigir a l'oli alls aixafats sense pelar, el pebre i el llaurer fins que siguin daurats.
  5. Incorporar el pebre dolç i seguidament el vinagre.
  6. Deixar reduir durant 10 m.
  7. Deixar templar l'oli i afaigir-lo al verat freigit.
  8. Es ideal fer-ho uns dies abans de menjar

Núria





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada